Κυριακή 7 Μαρτίου 2010

ΟΡΓΗ ΛΑΟΥ!

ΟΙ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΓΙΑΟΥΡΤΩΣΑΝ ΤΟ ΘΡΑΣΥΤΑΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΤΗΣ ΓΣΕΕ 

Μπροστά στο διεφθαρμένο κοινοβούλιο των λήσταρχων του 21 αιώνα, οι  εργαζόμενοι διαδηλωτές έδωσαν το μάθημα που του άξιζε, στον εγκάθετο  "πράσινο" Πρόεδρο των Τραπεζών στη ΓΣΕΕ!!!!!!
Κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης, ο εγκάθετος Γιάννης Παναγόπουλος της πουλημένης ΓΣΕΕ, επεχείρησε με το θράσος που τον διακρίνει αυτόν και τους ομοίους  του , να καπελώσει τη διαδήλωση και να πουλήσει μούρη αρχηγίσκου και αυτόκλητου ομιλητή! Ο κοπρίτης.......(κάποιον μου θυμίζει;)
Ο αγανακτισμένος λαός που καθημερινά του ζητάνε να σφίξει το ζωνάρι , τώρα του ζήτησαν να δώσει και "κώλο" του ζητούν  τα χειρότερα, ο λαός αγανακτισμένος από τον συρφετό των κλεφταράδων, τα πήρε στο κρανίο και του κατέβασε τον τσαμπουκά και το θράσος του στο πάτωμα, με μερικές ανάποδες, μπουγέλωμα, άγριο κράξημο και μπόλικο γιαούρτωμα.

Ο εγκάθετος των Τραπεζών πρόεδρος της ΓΣΕΕ, μεταφέρθηκε στο ιατρείο της Βουλής και μετά σε νοσοκομείο, προσποιούμενος τον τραυματία, αν και εδώ που τα λέμε, δεν θα με πιάσει κι η στεναχώρια αν τραυματίστηκε ένας που στη συνείδηση του λαού είναι ένας αδίστακτος δολοφόνος της λαϊκής βούλησης και στυλοβάτης του σάπιου καθεστώτος, με τους οποίους, σαν καλά συνεταιράκια, οδηγούν έναν περήφανο λαό σε αργό εξευτιλιστικό θάνατο από πείνα, χειρότερη κι από τη γερμανοκατοχική.
Εύχομαι και στους υπόλοιπους εγκάθετους του καθεστώτος των ληστοσυμμοριών , και στα δικά τους....

Η αρχή έγινε και η οργή ήταν τόση που σίγουρα θα ακολουθήσουν χειρότερα, απανταχού λαμόγια ετοιμαστείτε πάρτε σεκιουριτάδες να σας φυλάνε... Δεν το καταλαβαίνεις κ. Παναγόπουλε (και λοιποί εργατοπατέρες), προκαλείς το κοινό αίσθημα, ο κόσμος σας σιχάθηκε πια και θα πρέπει να έχετε ομπρέλα γιατί από δω και πέρα και  θα εύχεστε να βρέχει μόνο γιαούρτια!!

Κύριοι εργατοπατέρες φροντίστε να κάνετε την δουλειά σας η οποία είναι να υποστηρίζετε τα δικαιώματα των εργαζόμενων και όχι να ετοιμάζετε καρέκλα για τον κώλο σας.......

Δεν υπάρχουν σχόλια: