Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Σύλληψη υπόπτου στο Βερολίνο

Η αστυνομία του Βερολίνου ανακοίνωσε το Σάββατο το βράδυ ότι, συνελήφθη ύποπτος με βεβαρημένο παρελθόν  και εξεταζόταν για ενδεχόμενη  συμμετοχή του στην ληστεία που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στο ξενοδοχείο Grand Hyatt όπου βρισκόταν  σε εξέλιξη το μεγαλύτερο τουρνουά πόκερ στην Γερμανία.
Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Βερολίνου  - που δεν έδωσε το όνομα του σε συνάρτηση με την πολιτική υπηρεσία - είπε ότι ο ύποπτος απελευθερώθηκε λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων. Ο ύποπτος , ο οποίος ήταν υπό κράτηση από την Παρασκευή, αρνήθηκε  κατά την διάρκεια της ανάκρισης ότι έλαβε μέρος στη ληστεία.
Η Αστυνομία αρνήθηκε να προσδιορίσει το άτομο ή να δώσει περαιτέρω λεπτομέρειες, επικαλούμενη την εν εξελίξει έρευνα. Οι Γερμανικές αρχές έχουν  εξαπολύσει  κυνήγι και για τους άλλους  τέσσερις υπόπτους οι οποίοι, οπλισμένοι με πυροβόλα όπλα και μαχαίρια, εισέβαλαν στο τουρνουά πόκερ μέρα μεσημέρι το περασμένο Σάββατο στο κέντρο του Βερολίνου και κατάφεραν να αποσπάσουν 1 εκατ. Ευρώ, σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Οργάνωση πόκερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: