Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Με έκπληξη διαβάσαμε το δημοσίευμα με τίτλο «Αιχμές  για “μεσιτεία” εναντίον συνδικαλιστή» στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».Το δημοσίευμα αναφέρεται στον Δ.Καραγεωργόπουλου, Πρόεδρο του Σωματείου Ρίο, Γενικό Γραμματέα στην ΟΕΣΙΚ, και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΓΣΕΕ και έχει ως εξής: 




Φυσικά δεν παραλείψαμε να ρίξουμε και μια ματιά στην ιστοσελίδα του κ. Δ.Καραγεωργόπουλου, για να διαβάσουμε και την δική του άποψη. Πράγματι στην ιστοσελίδα υπάρχει κείμενο  στο οποίο κάνει λόγο για  ενορχηστρωμένη προβοκάτσια του ΠΑΜΕ Πάτρας, με στόχο  την συνδικαλιστική, κοινωνική και προσωπική του εξόντωση.

Εμείς έχουμε να σημειώσουμε: Ο κ.Καραγεωργόπουλος πουθενά δεν κάνει λόγο για την ταμπακιέρα, δηλαδή αν τελικά οι εργαζόμενοι πήραν απόδειξη για τα χρήματα που εισέπραξαν από την εκδικαζόμενη υπόθεση , γιατί αν δεν κατάλαβε καλά, οι δικηγόροι που διαχειρίστηκαν την υπόθεση  (που ορθώς το σωματείο πήγε στην δικαιοσύνη) κατηγορούνται για φοροδιαφυγή, και μάλιστα δεν υπάρχει πουθενά καμία εξήγηση γιατί το ποσοστό είναι τόσο μεγάλο. Κύριε Συνδικαλιστά δεν νομίζετε και εσείς ότι το 20% είναι τεράστιο;

Στην θέση σας - και για να μην υπάρχει καμία αμφιβολία προς το πρόσωπο μας - θα κάναμε το αυτονόητο,θα καλούσαμε δηλαδή εμείς το ΣΔΟΕ να πραγματοποιήσει έλεγχο στους προσωπικούς μας λογαριασμούς, στους λογαριασμούς του σωματείου, ακόμα και στους λογαριασμούς της ΟΕΣΙΚ.

Έτσι για να αποδείξετε ότι  καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται!!


Και το κρίσιμο ερώτημα είναι: Τελικά ο "μεσίτης" οικονομικής πράξης που καταλήγει σε τεράστια φοροδιαφυγή είναι συνυπεύθυνος  και άρα συνένοχος; ή αν τελικά δηλώσει άγνοια παίρνει "άφεση αμαρτιών".

Δεν υπάρχουν σχόλια: