Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου 2010

Διαπλεκόμενος τζογος για να ξεχάσουμε την φτώχεια μας

Ο πρωτοχρονιάτικος μποναμάς για τους μεγάλους επιχειρηματίες και υποψήφιους βαρόνους του τζόγου, δε θα έρθει με την αρχή της νέας χρονιάς αλλά λίγους μήνες αργότερα. Το σχέδιο για την πλήρη απελευθέρωση των τυχερών στοιχημάτων θα τεθεί σε ισχύ μέσα στον Φεβρουάριο – Μάρτιο, οπότε εντός του 2011 θα δούμε τα πρώτα αποτελέσματα της απελευθέρωσης με τους ενδιαφερόμενους να στήνουν την περίοδο αυτή συμμαχίες. Ολο το… αφαν γκατέ της ελληνικής επιχειρηματικής σκηνής εμφανίζεται να ενδιαφέρεται για όλες τις μορφές τζόγου που θα έχει σε λίγο καιρό η Ελλάδα.

Στην εποχή του Μνημονίου η κυβέρνηση αποφάσισε να μας σερβίρει μια σειρά από τυχερά παιχνίδια έτσι για να ξεχάσουμε τη φτώχεια μας. Ο… ψωριάρης θα έχει και τον τζόγο του για να πορεύεται αλλά στις τσέπες των επιχειρηματιών θα ρέει άφθονο το χρήμα καθώς δε μιλάμε πλέον δελτία του ΠΡΟΠΟ ή για κρατικά λαχεία αλλά για φρουτάκια, ηλεκτρονικό τζόγο, βιντεολότο κ.λπ. Δεν είναι τυχαίο ότι τον τελευταίο καιρό έχουν εμφανιστεί πολλές εφημερίδες στοιχήματος καθώς εκεί θα κινηθεί πλέον ο τζόγος στην Ελλάδα με ευφάνταστα παιχνίδια και απίστευτες δυνατότητες για τους παίχτες.
Για όσους έχουν χρήματα φυσικά αλλά όπως φανταζόμαστε όλη η Ελλάδα θα μετατραπεί σε απέραντο καζίνο. Οι επιχειρηματίες και οι συνεργασίες εξυφαίνονται πίσω από τις κουρτίνες της επιχειρηματικής σκηνής. Πρώτοι ενδιαφερόμενοι οι κ. Μπόμπολας και ο Κόκκαλης οι οποίοι εδώ και καιρό συζητούν την κάθοδό τους από κοινού στο κόλπο. Μεγάλο ενδιαφέρον και από τον Δημήτρη Κοντομηνά τον οποίο πληροφορίες φέρουν να έχει συνεργασία με τον μεγάλο όμιλο William Hill. Κάποιες φήμες επίσης αναφέρουν ότι ο Κοντομηνάς συζητά και με εκδοτικό όμιλο που διαθέτει εφημερίδες και θα μπορούσαν να στηρίξουν το εγχείρημά του. Στους ενδιαφερόμενους και οι Γιαννακόπουλοι, Κοπελούζος, οικογένεια Οντόνι αλλά και κάποιοι «κρυφοί» που συζητούν στο παρασκήνιο.
Αυτό που θα έχει ενδιαφέρον είναι οι διαγωνισμοί που θα γίνουν σύντομα, οι όροι που θα επιβληθούν, τα χρήματα που θα εισπράττει το κράτος από τις άδειες και φυσικά ποιος θα πάει με ποιον. Επίσης μεγάλο παιχνίδι θα παιχτεί και με τις θέσεις που θα πάρουν τα νέα παιχνίδια. Καφετέριες, πρακτορεία ΠΡΟΠΟ κι άλλοι χώροι μαζικής συνάθροισης θα γεμίσουν με τον ηλεκτρονικό τζόγο που υπόσχεται τρελά κέρδη για τους τυχερούς και φυσικά για τους… επιχειρηματίες.

Πηγή: antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: