Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΣΥΓΚΡΟΤΗΘΗΚΕ ΣΕ ΣΩΜΑ ΤΟ ΝΕΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΖΙΝΟ

Την Πέμπτη το πρωί εκδόθηκε η οριστική απόφαση του Πρωτοδικείου Κορίνθου, διορισμού του εννεαμελούς διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Εργαζομένων Καζίνο Λουτρακίου.
Δεν άφησαν τα μέλη του ΔΣ να πάει άλλος χρόνος χαμένος και συνεδρίασαν την ίδια ημέρα, όπου συγκροτήθηκαν σε Σώμα.
Πρόεδρος εξελέγη ο Βασίλης Δραμουντάνης, αντιπρόεδρος ο Θανάσης Γιώργαρης, γενικός γραμματέας ο Γιάννης Γκίκας, εκτελεστικός γραμματέας ο Παναγιώτης Μαγκλάσης, ταμίας ο Νίκος Σωτηρόπουλος, και μέλη οι: Αντώνης Χρυσουδάκης, Νίκος Χατζησταυράκης, Θανάσης Μουζάκης και Γιώργος Πίστας.

Το νέο ΔΣ θα συνεδριάσει εκ νέου μέσα στην προσεχή εβδομάδα προκειμένου να καθορίσει τα διαδικαστικά για την διοργάνωση και πραγματοποίηση της γενικής συνέλευσης, καθώς επίσης και της προκήρυξης αρχαιρεσιών για την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου με διετή θητεία.
Οι εργαζόμενοι είναι αναγκαίο να αντιληφθούν ότι όσο περισσότεροι προσέλθουν στις κάλπες, τόσο μεγαλύτερη ισχύ αποκτά και θωρακίζεται το Σωματείο.
Παράλληλα με τη ψήφο και τη σταυροδοσία τους, επιβάλλεται να απομονώσουν και να θέσουν στην περιφρόνηση της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων, όλους εκείνους που προθυμοποιήθηκαν να αναλάβουν το ρόλο του Δούρειου Ίππου σε βάρος των συμφερόντων τους.

Πηγή: Loutraki-press

Δεν υπάρχουν σχόλια: